Vi bygger bo

Så har då Storebror fått ett eget tak att stå under. Orsaken till ”vräkningen” var att jag behövde ha igen utrymmet där bussen stått sedan bärgningen. Det suger att vi fortfarande inte lyckat få tag på en lämplig lokal trots massor med uppslag och idéer. Vi fick ju även tag på en vettig lokal men dörren var för smal, surt! men jakten går vidare.

Efter ett snabbt rådslag inom styrelsen och inkallning av lokala medlemmar beslutades det att bygga ett skärmtak på min gård. På så sätt köper vi ytterligare lite tid och Storebror behöver inte bo ute i snön. Tanken finns att vi då enkelt kan ta in honom i verkstan och uppdatera elsystemet, kanske fixa en dörr mm. Lite av en rullande renovering kan man säga men ska vi kunna ta oss till Holland i augusti så vill det till att vi har en mer permanent lösning, i alla fall åtminstone ett par månader.

Skärmtaket snickrade vi ihop söndagen den 12/10 -08 och vid nittontiden på kvällen kunde vi göra en koll om det begagnade plåttaket som Urban sponsrat med höll tätt i regnet som börjat strila, sortera ut varandras verktyg och släcka bygglamporna. Fantastiskt egentligen vad man kan uträtta saker när man är flera som drar åt samma håll...

SimpleViewer requires JavaScript and the Flash Player. Get Flash.