Motorhistoriska dagen - Ramsele

11/7 2009

Så har vi då klarat av Ramseleträffen. När vi lastade fredag kväll såg det riktigt mörkt ut, regnet strilade från en helgrå himmel och vid tiotiden på kvällen vräkte regnet ner. Vid tolvsnåret på natten just när bilder och uppdatering gått iväg till webbtanten så hörde Julle hur Yngvie morrade. Vid en närmare koll så stod en flinande Claes Johansson med lillebror parkerad framför storebrossan. Kul!

Claes hade alltså tagit vägen över inlandet för att köra med oss till Ramsele på morgonen. När det gäller Ramsele och vädret så är det rätt märkligt. När klockan ringde tjugo över sex så sken solen från en någorlunda molnfri himmel och vädret var toppen hela dagen med moln som bra drog förbi... magiskt!

På träffen gjorde vi givetvis succe och det var fler än en som förundrat försökte ta in vad vi lyckats med de senaste månaderna. Robert Collin från Aftonbladet blev smått lyriskt och upprepade massor av gånger - det här var det bästa jag varit med om... och karln sken som en sol när han fick äran att provköra Storebror.

En suverän middag intogs på Hotel Färnlöf mitt i byn med utsikt över cruisingen innan vi oxå började rulla runt med bägge husbilarna. Kul för oss som var med, trist för er som inte kom.

SimpleViewer requires JavaScript and the Flash Player. Get Flash.